Sjukstuga deluxe

Precis vad rubriken antyder så har det varit lite av en stafettpinne som vandrat runt här hemma nu ett tag. 

Det hela började på julaftons förmiddag. Jag hade bestämt mig för att få in ett litet löppass på förmiddagen. Kände mig lite skum i halsen redan på morgonen när jag vaknade och hade några mindre hostattacker. Men det va svårt att avgöra om det verkligen va nåt kroppen ville säga mig. Det som nog va det mest avslöjande och skulle ha hållt mig hemma va nog när jag fick på mig pulsbandet och hade strax under 100 i vilo puls. Tänkte nog mest att det va julstressen som hade satt sina spår eller nåt. 

Senare på kvällen kom betalningen. Jag började må allt sämre och va helt säker på att jag skulle få feber. Mycket riktig så vaknade jag upp på juldagen med lätt feber och en hosta som inte va av denna värld. Till råga på allt så hade min kära sambo vaknat upp med halsont. På annandagen va det våran 2,5 årings tur. Strax över 40 graders feber i två dagar med tillhörande förkylning. Igår vände det lite för hans del tack och lov. Tyvärr tog våran minsting över pinnen igår. Lätt feber, snuvig och allmänt otålig på det mesta.

Men ni ska inte tro att jag har blivit utan träning dom här dagarna. Har gått med träningsvärk i magmusklerna efter en perfekt abworkout tack vare hostan. Plus att Idas, från början halsonda, övergått till samma magtränande hosta som jag gått med.

Känner att det här har varit en perfekt formtoppning inför nyårsafton då det ska simmas riktigt långt.

Skickar med ett tips på en ingefärsdryck med citron som vi dricker just nu i tron om att det ska hjälpa oss. Inlägget är skrivet av Ida min sambo.

Länk till receptet här  

En kommentar Lägg till

  1. Ida skriver:

    Nu tar vi ett nytt år och nya tag!!! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s