Nyårsdate med Mördar-Anders

Nytt år och lite nystart på det mesta nu. Blev ju som sagt en lite misär avslutning på 2015 för hela familjen här hemma med förkylningar. 

Det tänkta simpasset på nyårsafton blev inte heller vad jag hade planerat. Dom tänkta 10 km blev tillslut bara 3 km. Våran äldsta son hade varit sjuk med hög feber och en ordentlig förkylning sen annandagen och va inne på sin sjätte dag med feber. Nyårsafton såg lite bättre ut för hans del åtminstone på morgonen. Hyfsat pigg och febern hade sjunkit. Hade dock ändå lite dåligt samvete när jag stack iväg på morgonen mot simhallen. Väl där körde jag igång och började mata längder tillsammans med Fredrik Mjörning och Per Åhlin på samma bana. Det flöt på bra fram till 3 km då en badvakt kom fram och meddelade att min sambo hade ringt och behövde få tag i mig. Ringde upp och Ida berättade att febern hade stigit snabbt igen och att vi behövde åka upp till jourcentralen. Väl där kunde de inte se nåt annat än att det nog bara rörde sig om en virusförkylning. Skönt att veta tyckte vi. 

Resterande nyårsafton blev lugn med tre av fyra familjemedlemmar som va mer eller mindre krassliga. Lyckades trots detta styra upp en enklare trerätters middag som därefter avslutades i soffan resten av kvällen. 

Kan bara hoppas att det vänder lite nu för allihopa här hemma.

Veckans boktips nedan. Länge sen jag skrattade så mycket kan jag lova. 

God fortsättning!!

  

 

2 kommentarer Lägg till

  1. Ida skriver:

    Antar att den där Mördar-Anders aldrig somnar i soffan va? 🙂

    1. DanielÖjergren skriver:

      Haha.. Nä inte än iaf 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s