Huskurer och förkylningar 

Vad man än försöker med för huskurer och hur noga man är med kosten och äter så bra man kan så går det inte att undvika. Att bli förkyld alltså. Säger bara dagisbaciller. Omöjligt att stå emot. Men ska man jämföra så har jag faktiskt varit något mindre förkyld denna vinter så här långt om man jämför med förra. Har startat igång att träna igen den här veckan efter 10 dagar halsont och snorighet. Va egentligen helt okej redan i helgen men valde för säkerhets skull att ta en extra vilodag och körde igång med lite lättare styrka i måndags hemma. Gårdagen bestod av intervallträning på cykeltrainern. Va inte helt med i matchen  och slet ganska bra under passet. Idag fortsatte jag på den lite hårdare linjen och åkte ner till gymet och fick till ett 4×4 min på löpbandet. Plus lite avslutande backlöpningar. Kämpigt även idag. Men nu har jag chockat igång benen förhoppningsvis.


Ser fram emot simträningen imorgon kväll med mastersgänget. Håller tummarna för att jag slipper använda benen bara.

Bokade lite semester här i veckan. En vecka på Öland i samband med Ironman-tävlingen i augusti. Nära och bra in till Kalmar.

3 kommentarer Lägg till

 1. Nina Almroth skriver:

  Samma här. Jag är sjuk och barnen sjuka. Det är trist när man känner att man var på gång riktigt med träningen. Nu spelar inte jag i samma liga som du men jag tränar inför Stockholm marathon. Min första mara så jag är nervös.
  Välkommen hit till Kalmar i augusti. Vi ska heja på dig.

  Roligt att läsa om din träning.
  Mvh Nina

  1. DanielÖjergren skriver:

   Ja det är ett evigt snorande här hemma. Det känns dom det bara går runt runt bland familjen här. Man får helt enkelt sänka kraven lite på sig själv, men det är svårt. Än så länge är det ju ganska långt kvar till säsong så det finns ju tid kvar. Kul med första maran förresten. Håller tummarna för att det går bra för dig och att vädret är med er iår. Kör inte själv i Kalmar i år men är med som support. Har varit där sedan 2010 varje år. Antingen har jag kört själv eller varit med som hejaklack 😊. Stort lycka till med träningen och hoppas ni får va friska nu!

 2. Ida skriver:

  Nu får väl förkylningarna snart vara över hoppas jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s