Mot våren med löpfokus

Man kan inte annat än le när man kikar på väderprognoserna för dom kommande dagarna framöver. Våren är lite smått på väg. 

  

  

Förhoppningsvis så är det snart slut med dubbla lager kläder och slafsandes runt i snöslask på löprundorna. Ett av dom allra tydligaste vårteckenena är när sopmaskinerna börjar rensa våra vägar på sand och grus. Då kan man släppa loss sin landsvägscykel från trainerbojorna och äntligen få rulla runt ute på Östgötaslätten igen. 

 

Men nu är nu och det dröjer förmodligen alldeles för länge innan det är dags.

Har haft några veckor med lite extra löpfokus med både lite mer volym och även på att få upp farten lite. Det är många kvällar med kompressionstrumpor och roller på vaderna. Igår bad jag Ida ta fram bakkaveln och knåda mina vader med. Fruktansvärt oskönt, men det gjorde underverk med stelheten jag dragit på mig tidigare under dagens tröskelpass på 3×3 km. Kommer fortsätta några veckor till att köra lite extra löpning och mest underhålla resten. 

    

En kommentar Lägg till

  1. Ida skriver:

    Sååå skönt med vår. Det är på tiden nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s