Pusslande småbarnsföräldrar

Nu va det alldeles för länge sedan jag skrev något här. Sista veckorna har varit lite småstressigt med både det ena och det andra. Mycket pussel med att få in Idas och min träning men också att få till det som ska skötas hemma. Plus att vi går i flyttankar och har börjat spana runt efter ett större boende. Där vi bor nu är helt perfekt egentligen om det inte hade varit för att det är lite för litet för oss. Tanken är att antingen bygga något eget eller hitta nåt som kanske bara kräver någon mindre renovering. Med tanke på att vi redan har dåligt med tid som det är så är väl något hus med en mindre renovering att föredra. Vi får se vart det slutar.  

Träningen i sig rullar på bra annars. Inga längre förkylningsperioder men lite då och då har jag kännt att det kanske varit något på gång och då tagit någon extra vilodag och det har funkat bra. 

Första tävlingen iår kommer att bli Göteborgsvarvet. Nu va det några år sedan jag sprang där. Anmälde mig ihop med en kompis som tyckte det skulle va skoj att springa. Tyvärr så har jag inte fått till nåt seedningslopp innan så förmodligen blir det väl en ganska sen starttid. Får se vad man kan göra med det utgångsläget 😊  Annars är mitt huvudfokus på Vansbro i sommar där SM på halvironmandistans går av stapeln. Kommer bli sjukt skoj med många klubbkompisar på startlinjen. 

  

3 kommentarer Lägg till

 1. Jocke skriver:

  Det eviga pusslet … ses vi inte före så ses vi kanske på varvet, det blir första gången för mig i år med målet att korsa mållinjen under 1:45.

  1. DanielÖjergren skriver:

   Ja visst är det så 😊 Va kul att du ska köra. Hur har träningen gått så här långt då?

 2. Jocke skriver:

  Det går ok, har lite känningar i vänster fot och knä vid 13-14 km. Jag försöker springa minst 40 km per vecka så mängdträningen har jag men skulle vilja köra mer fartlekar, intervaller och även komma igång med cyklingen för att variera träningen. Hur går det själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s