Mycket spännande på gång framöver

Ser ut att bli ett riktigt roligt år här framöver. Bestämde mig i vintras för att ta tag i en liten dröm jag haft ett tag och börja läsa lite utbildningar inom idrott och hälsa. Första steget va att gå en löpcoachutbildning vilket jag är färdig med just nu. Senare i höst är planen att fortsätta utbilda mig inom träning. 

Är nyss hemkommen från en nöjestripp till Prag med ett gäng gamla barndomskompisar. En riktigt fin stad med mycket fina små microbryggerier med gott öl. Insåg att vi åkte en vecka för tidigt då det är Prag marathon i dag. Inte för att jag kanske skulle ställt upp själv men för att flera i klubben är där och det hade varit skoj att heja på alla duktiga. Jag hann iaf med och springa lite på Prags gator förra helgen med min barndomskompis Per. Stort lycka till ni som springer idag.


Tyvärr åkte jag på en förkylning så fort jag kom hem därifrån. Så det har inte blivit någon vidare träning denna vecka. Däremot har jag hunnit med massvis med göromål hemma ute i trädgården dessa fina dagar. Plus att familjen har hunnit umgås mer 😉  Hoppas på att veckan som kommer ska bli bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s